Lunch van de maand

LUNCH VAN DE MAAND

Januari 2017

Amuse met gerookte kipfilet, komkommer en ERU Cheese Spread Gouda Light

Ingrediënten voor 1 persoon
30 gram ERU Cheese Spread Gouda Light
25 ml kookroom
3 ml witte wijnazijn
1 à 2 schuitjes gewassen little gemsla
30 gram gerookte kip
1 stuks komkommer van 4 à 5 cm
bieslook naar smaak
zwarte peper
snufje zout

Voorbereiding

Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in kleine blokjes van een halve centimeter.
Snijd de gerookte kipfilet in kleine blokjes en meng door elkaar.
Knip wat bieslook en meng erdoor.

Bereiding

Verwarm ondertussen op laag vuur de ERU Cheese Spread Gouda Light met de kookroom, laat de kaas smelten en roer goed elkaar.
Voeg de witte wijnazijn toe en voeg wat zwarte peper toe.
Doe de dressing door de kipsalade en breng eventueel op smaak met extra zwarte peper en een snufje zout.
Vul de blaadjes sla met de kipsalade en serveer direct.

Amuse met gerookte kipfilet, komkommer en ERU Cheese Spread Gouda Light

LUNCH VAN DE MAAND